Cégünk egyik fő tevékenysége közt szerepel a nemzetközi közúti szállítmányozás, mind komplett, mind részrakományos fuvarozás tekintetében. Kamionjaink Nyugat-Európában tevékenykednek, ponyvás és hűtős járműveink leggyakoribb célterületei közt Németország, Olaszország, Ausztria szerepel, míg a silós szerelvényeink leginkább Belgium, Németország, Franciaország, Hollandia és Dánia autópályáit járják.

Bátran állíthatjuk, hogy megbízóink között a legnagyobb magyar és külföldi spedíciókat, valamint gyárakat tartjuk nyilván. Legfőbb célunk, hogy a fuvarokat mindig megbízhatóan és pontosan végezzük, vevőink megelégedésével. Partnereinkkel hosszú távú megállapodásra törekszünk.

Járműparkunk

Flottánkban 27 silós, 25 db ponyvás, 4 db hűtős nyerges szerelvény, illetve egy 12 tonnás tehergépkocsi található. Valamennyi nyerges szerelvényünk EURO6-os szabvánnyal rendelkezik.

Az összes gépjárművünket GPS-nyomkövetővel láttuk el, ami nemcsak a biztonsági szempontot tekintve fontos, hanem hogy 0-24 órában ellenőrizni tudjuk a jármű tevékenységét, ezáltal bármikor nyomon követhetőek a szállítmányok. Mindennek köszönhetően még gyorsabban tudunk reagálni a partnereink kéréseire is.

Gépjárműinket kizárólag tapasztalt gépkocsivezetők vezetik, ezáltal is kiemelten ügyelünk a szállítási határidők pontos betartására.

Garancia

Cégünk nagy gondot fordít arra, hogy partnereink biztos kezekben tudhassák nálunk a szállítmányukat. Emiatt a GPS-nyomkövető rendszerek mellett nagyértékű, legalább 300 ezer USD-s kárértékű CMR-biztosítással is rendelkezünk.

Tanúsítványaink

Cégünk az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik: