A Társaság integrált irányítási politikája

A Tarcsai-Transport Kft. eredményes működéséhez, vevőink elégedettségének megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtsuk. A vállalkozás célja, hogy megfelelő minőségű szolgáltatásokkal a vevők bizalmát elnyerje és megőrizze. A minőségpolitikánk alapja a megbízhatóság, a pontosság, a hitelesség, a hozzáértés, valamint a vevők összes igényének megismerése.

Ennek érdekében:

 • Kiépítjük, működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2015 és a GMP+ B4 szabvány szerinti integrált irányítási rendszert, amelyet független, nemzetközileg elismert tanúsító szervezettel tanúsíttatunk.
 • Folyamatosan figyelemmel kísérjük a változó hazai és nemzetközi jogszabályi előírásokat, maradéktalanul megfelelünk az abban előírtaknak.
 • Partnereink és vevőink elégedettsége a munkánk legfontosabb mércéje, melyet szolgáltatásaink folyamatos figyelemmel kísérésével, fejlesztésével kívánunk magasabb szintre emelni. Munkánkban fontosnak tartjuk a szakértelmet, a nagyfokú rugalmasságot, a megbízhatóságot.
 • Takarmány szállítás területén elsődleges feladatunknak tekintjük a ránk bízott áru takarmánybiztonságának garantálását.
 • A külső szolgáltatók kiválasztásával és folyamatos értékelésével biztosítjuk hogy a termékeik és szolgáltatásaik megfeleljenek a minőségi követelményeknek. Szállítóinkkal tartós, megbízható, kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítására törekszünk.
 • Munkatársainktól elvárjuk a felelősségteljes munkavégzést, a minőség iránti elkötelezettséget. A rendszeres képzések segítségével biztosítjuk a munkatársak fejlődését, biztosítva a minőségközpontú gondolkodásukat.
 • Járműparkunk és munkakörnyezetünk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk a szolgáltatás teljesítéshez szükséges műszaki feltételeket, a környezetterhelés minimalizálását, a munkatársaink megelégedettségét, a megfelelő munkahelyi közérzetet, légkört.
 • A működtetett kockázatkezelési rendszerünk eredménye, hogy a munkavállalók, a meghatározott folyamatokban képesek a korai esetleges hibák meghatározására, vagy hiba okok megszüntetésére.
 • A hibák észlelése helyett a megelőzés fontosságát tudatosítjuk, azonnal és hatékonyan lépünk fel az esetleges hiányosságokkal szemben.
 • A vállalkozás vezetőjeként megerősítem elkötelezettségemet az integrált irányítási rendszer iránt, feladatomnak és felelősségemnek tekintem a rendszer folyamatos fejlesztését és az ehhez szükséges erőforrások biztosítását. Minden munkatársamtól elvárom, hogy munkájában érvényesüljön az igényesség, az egyéni teljesítményével járuljon hozzá a társaság sikeres működéséhez.
 • A minőségpolitikát évente felülvizsgáljuk és a folyamatosan változó piaci feltételekhez igazítjuk.

 

Debrecen, 2016.december 27.

Tarcsai Sándor
ügyvezető
Tarcsai-Transport Kft.